Компанія "Благовіст" провела Форум ріелторів "Час купувати нерухомість"

15 травня компанія «Благовіст» провела професійний Форум ріелторів «Час купувати нерухомість». У заході брали участь директори і провідні консультанти всіх відділень агентства.

За 21 рік роботи на ринку нерухомості столиці, компанія «Благовіст» сформувала основні пріоритети діяльності та розвитку, які дозволяють зберігати лідерські позиції і впевнено почувати себе на будь-якому етапі розвитку ринку нерухомості:

- Цінність людей, як основного ресурсу компанії. Це стосується як клієнтів, які є ключовими фігурами ріелторського бізнесу, так і наших консультантів

- Постійне впровадження передових технологій: сучасних комунікаційних систем, IT-новацій, сайтів і мобільних додатків, служби моніторингу якості послуг і т.д.

- Удосконалення бази об'єктів, яка є найбільшою в Україні і містить максимально повну та якісну інформацію про пропозиції, фотографії, віртуальні тури по об'єктах і бг.ін.

Основною метою форуму був пошук і обговорення нових форм роботи з клієнтами, які відповідають реаліям сьогоднішнього дня. Основний акцент ставився на тому, що в ситуаціях, коли очікування сторін (продавців і покупців або орендарів та орендодавців) розходяться, саме ріелтор повинен виконати роль сполучної ланки, яка допоможе сторонам прийти до взаємовигідного компромісу.

Відкрила форум Генеральний директор АН «Благовіст» Галина Мельникова. У своєму зверненні до колег вона зазначила, що 21 рік для української компанії - це солідний вік в якому можна підводити проміжні підсумки і будувати подальші стратегічні плани. Місія компанії - постійне підвищення якості ріелторських послуг, створення позитивного іміджу професії, впровадження сучасних технологій, що підвищують ефективність співпраці з клієнтами. Основною цінністю «Благовісту» є людський потенціал - підкреслила вона. І ріелтори, і керівники, і клієнти - вносять свій неповторний внесок у розвиток і успіх компанії.

Також в рамках Форуму прозвучали доповіді директорів філій про ситуацію на ринку нерухомості і принципах побудови і мотивації успішної команди.

У планах АН «Благовіст» зробити форум традицією нашої компанії, збираючи разом керівників для обговорення актуальних питань і тенденцій, а також розширювати формат заходу, додаючи нових учасників.

Зворотній зв`язок

Відгуки та пропозиції: feedback@blagovist.ua
Комерційні пропозиції: reklama@blagovist.ua
Прес-служба: press@blagovist.ua
Редактор сайту: webeditor@blagovist.ua
Інформаційно-довідкова служба та перевірка повноважень консультантів: