Буранич Юрій Ярославович

Буранич Юрій Ярославович
Агентство нерухомості Благовіст
Юрій професійно підходить до вирішення питань в сфері житлової нерухомості. У своїй роботі віддає перевагу рухатися в ногу з часом, оперативно реагує на запити клієнтів. Із задоволенням допоможе вигідно інвестувати в нерухомість як на первинному, так і вторинному ринку. Відповідальність і відкритість - головні якості. Любить активний відпочинок, мандрівки, походи, катання на лижаж і найбільше свою сім'ю.

Подяки:

09.01.2023
"Я хотіла б написати відгук про Олександра Бондарчука (провідний консультант та керівник відділу в якому працює Буранич Юрій) та його команду (у моєму випадку - Юрій Буранич). Жодна з моїх квартир, які я купувала з Олександром та Юрієм не мала жодних труднощів з продажем. Всю нерухомість я продала з приростом прибутку, швидко та без труднощів. Можна довго говорити про злагоджену роботу Олександра та його команди, але найважливіше в роботі з експертом з нерухомості – це довіра. І я можу з впевненістю говорити, що за ці майже 7 років є тільки два експерти, яким я повністю довіряю. Це Олександр та Юрій! Вони не пускають пилюку в очі, вони не прикрашають речі, завжди говорять як є. Вони професіонали своєї справи, вони люблять те, чим займаються і роблять це якісно. Декілька днів тому (26.12.22) у нас пройшла угода. Я думаю, навіть немає необхідності говорити про те, що в умовах війни практично нереально продати нерухомість, але за допомогою послуг Олександра та Юрія нам вдалося це зробити, точніше їм вдалося. Більш ідеальної угоди неможливо було б і уявити! Все пройшло злагоджено, ефективно, продумано до дрібниць, за що я їм дуже вдячна! Я відчувала їх підтримку протягом всього часу, від моменту коли була поставлена об’ява, і до моменту отримання коштів! Я раджу кожному, хто хоче придбати нерухомість у Києві, звертатися до Олександра та Юрія! Я маю великий досвід спілкування з експертами з нерухомості і поки що вони єдині, кому я можу повністю довіряти! З прийдешнім Новим Роком усю команду Благовіст! Миру всім!" Юлія
Відгук щодо співпраці з консультантом компанії «Благовіст» Ви можете відправляти на адресу: feedback@blagovist.ua Бажаємо плідної співпраці!

Всі об'єкти ріелтора

Продаж квартир
Продаж будинків
Продаж комерційної

Зворотній зв`язок

Відгуки та пропозиції: feedback@blagovist.ua
Комерційні пропозиції: reklama@blagovist.ua
Прес-служба: press@blagovist.ua
Редактор сайту: webeditor@blagovist.ua
Інформаційно-довідкова служба та перевірка повноважень консультантів: