Рахманова Марина Євгеніївна

Рахманова Марина Євгеніївна
Агентство нерухомості Благовіст
Марина висококваліфікований фахівець в сфері купівлі-продажу нерухомості, що дозволяє їй вміло вирішити всі питання і швидко підібрати необхідний об'єкт в сфері житлової та нежитлової нерухомості. Швидко розуміє суть запиту клієнта, цінує його час. Її клієнти завжди задоволені результатом.

Подяки:

29.05.2023
"Доброго дня! Хочу сказати: Велике дякую компанії "Благовіст" філіал Галицький, а безпосередньо Рахмановій Марині. З вами великий крок нашої родини пройшов дуже легко. Коли ми знайшли той варіант, що нам підійшов, Марина нам розповіла про всі нюанси власників (так як вони були закордоном), розповіла всі моменти стосовно того, як буде проходити покупка, які документи, які витрати будуть. Все розписала і ми були повністю підготовлені до підписання у нотаріуса документів. Ми дуже хвилювалися, бо звісно в такий час складно довіряти незнайомим людям під час таких покупок. Дякуючи Впам, було дуже легко. І тепер ми власники нашої мрії. Ще раз дякую. Ви найкращі!" Світлана
Відгук щодо співпраці з консультантом компанії «Благовіст» Ви можете відправляти на адресу: feedback@blagovist.ua Бажаємо плідної співпраці!

Зворотній зв`язок

Відгуки та пропозиції: feedback@blagovist.ua
Комерційні пропозиції: reklama@blagovist.ua
Прес-служба: press@blagovist.ua
Редактор сайту: webeditor@blagovist.ua
Інформаційно-довідкова служба та перевірка повноважень консультантів: