Мешканці Березняків проти будівництва спортивного комплексу

Жителі Березняків обговорили план благоустрою озера Тельбін. На прибережній зоні пропонується облаштувати парк ім. Цоя і спортивний комплекс. Але, за словами активістів Березняків, земля під спортивні споруди відводиться в постійне користування.

Крім того, на трибуні Київради депутат Странніков подавав свій проект як «Парк Цоя», на слуханнях людям представили план, де вже замість «парку» значилося слово «сквер», але по суті мешканці отримують спортивний комплекс з алеями.

У ході обговорення жителі запропонували занедбані стадіони у дворах переобладнати під спортивні майданчики, а волейбольний майданчик на березі озера зробити доступним для місцевих жителів. Про це в спільноті «Березняки» в Facebook написала Ірина Ковальчук.

«Більшість присутніх проголосували проти зведення великого спортивного стадіону. На місці стадіону запропоновано розбити парк, як і було заявлено з трибуни Київради. Решта – спортивні об'єкти, дитячий майданчик і ролледром залишаються, але між ними збільшується зелена зона. Найближчим часом як тільки буде розроблений новий проект – депутати пообіцяли знову зібрати місцевих жителів на нове обговорення», – написала вона.

Раніше повідомлялося, що землю біля озера Тельбін повернули громаді міста.

Источник: ІАП «Столична нерухомість»

Зворотній зв`язок

Відгуки та пропозиції: feedback@blagovist.ua
Комерційні пропозиції: reklama@blagovist.ua
Прес-служба: press@blagovist.ua
Редактор сайту: webeditor@blagovist.ua
Інформаційно-довідкова служба та перевірка повноважень консультантів: