Бюджетне житло в столиці стає доступнішим

Найбюджетнішим об'єктом, проданим в серпні поточного року в Києві, стала 1-кімн. «гостинка» з ремонтом, площею 33 кв. м, по вул. Волкова в Деснянському районі. Вартість такого житла – 25 тис. 800 дол. Про це повідомила Галина Мельникова, Генеральний директор АН «Благовіст».

У ціновому діапазоні 30-45 тис. дол. був представлений широкий спектр повноформатних 1-кімнатних квартир площею від 28 кв. м на житлових масивах Березняки, Троєщина, Теремки, Куренівка, Оболонь.

Найбільш дорогим об'єктом, реалізованим в серпні вартістю до 250 тис. дол. стали 3-кімнатні апартаменти площею 122 кв. м на просп. Героїв Сталінграда в Оболонському районі, в будинку 2005 споруди, з видом на набережну Дніпра і якісним ремонтом. Даний об'єкт був проданий за 248 тис. дол.

«На сьогодні шкала пріоритетів у покупців нерухомості в ціновому діапазоні до 150 тис. дол. виглядає так: стан і ремонт квартири; метраж і планування; рік побудови будинку; прилегла інфраструктура; район (наближеність до центру). Таким чином, фактор локації, який довго лідирував в пріоритетах покупців, змістився і поступився характеристикам квартири і будинки. Це потрібно врахувати і потенційним продавцям, і покупцям. Що стосується нерухомості дорожче 150 тис. дол., то тут на перші місця виходять вік і якість будинку, престижність оточення, сусіди, видові характеристики», – зазначає Галина Мельникова.

Раніше повідомлялося, що наявність ремонту стала важливою для покупців житла.

Источник: ІАП «Столична нерухомість»

Зворотній зв`язок

Відгуки та пропозиції: feedback@blagovist.ua
Комерційні пропозиції: reklama@blagovist.ua
Прес-служба: press@blagovist.ua
Редактор сайту: webeditor@blagovist.ua
Інформаційно-довідкова служба та перевірка повноважень консультантів: