Тепло економитимуть за італійськими технологіями

Італійські фахівці запропонували Києву унікальне програмне забезпечення для контролю будинкових тепломереж, яке дозволяє в єдиному центрі координувати роботу всіх теплових пунктів, система забезпечує моніторинг таких об'єктів, автоматизований контроль температури і т. п.

«Запропоноване програмне забезпечення дозволяє оптимізувати витрати теплоносіїв в залежності від температури повітря і погодних умов. Італійці запевняють, що їх розробка підійде до будь-яких систем – старих і нових, для житлових і для адміністративних будівель. Тому ми вирішили скористатися пропозицією і провести безкоштовне випробування програми на якому-небудь об'єкті», – розповів заступник голови КМДА Петро Пантелєєв.

КП «Група впровадження проекту з енергозбереження в адміністративних і громадських будівлях Києва» займається пошуком відповідної будівлі для тестування програми.

Під час тестування київські інженери будуть працювати з італійськими колегами, які проведуть консультації і розкриють технічні аспекти роботи програми.

Раніше повідомлялося, що в школах та дитсадках будуть економити тепло.

Источник: ІАП «Столична нерухомість»

Зворотній зв`язок

Відгуки та пропозиції: feedback@blagovist.ua
Комерційні пропозиції: reklama@blagovist.ua
Прес-служба: press@blagovist.ua
Редактор сайту: webeditor@blagovist.ua
Інформаційно-довідкова служба та перевірка повноважень консультантів: