Іноземці побудують власні промислові комплекси

Кілька іноземних промислових підприємств висловили зацікавленість інвестувати в будівництво власних виробничих приміщень в Україні. Закон України «Про індустріальні парки» був прийнятий у 2012 році, і деякий прогрес у їх розвитку досягнутий лише в 2015 році. Про це повідомили аналітики компанії DTZ.

Зокрема, в червні 2015 року було оголошено про те, що нідерландська компанія CTP виграла інвестиційний конкурс на девелопмент індустріального парку «Рясне-2» у Львові. У рамках розвитку проекту компанія планує побудувати 100 тис. кв. м приміщень і розмістити в ньому 20-30 промислових підприємств.

Японська компанія Fujikura підтвердила свій інтерес побудувати завод на території індустріального парку у Львові. У липні 2015 року українська компанія «Екобау Сервіс» була призначена керуючою компанією індустріального парку в Коростені біля Житомира. Кілька компаній висловили інтерес розмістити свої виробничі потужності в цьому проекті, серед яких Internorm (Австрія) і VST Group (Австрія), а також P3 Logistic Parks (Чехія).

Раніше повідомлялося, що девелопери стали будувати ще менше складів, ніж торік.

Источник: ІАП «Столична нерухомість»

Зворотній зв`язок

Відгуки та пропозиції: feedback@blagovist.ua
Комерційні пропозиції: reklama@blagovist.ua
Прес-служба: press@blagovist.ua
Редактор сайту: webeditor@blagovist.ua
Інформаційно-довідкова служба та перевірка повноважень консультантів: