Столичні мости проінспектують

Київська міська державна адміністрація має намір провести обстеження конструкцій міських мостів в 2016 році для визначення технічного стану об'єктів і формування переліку необхідних ремонтних робіт. Про це повідомила прес-служба КМДА з посиланням на заступника голови Київміськадміністрації Петра Пантелєєва.

«У наступному році ми плануємо системно підійти до обстеження мостів та навколишньої інфраструктури, яка на них знаходиться», – сказав Пантелєєв. За його словами, столичні рятувальники в рамках нинішньої підготовки до опалювального сезону виявили слабкі місця в конструкціях моста Патона, які могли надалі стати причиною надзвичайної ситуації. Наголошується, що для комплексної діагностики моста Патона необхідно близько 3 млн грн.

Крім того, Пантелєєв повідомив про необхідність реконструкції тепломережі, що проходить по мосту і забезпечує не менше 300 будинків і адміністративних будівель мікрорайонів Березняки і Русанівка, тобто близько 100 тис. киян. Реконструкція цієї ділянки тепломереж, як свідчать попередні висновки обстеження, може викликати необхідність ремонтних робіт опор моста.

«Перш ніж розпочати роботи з проектування реконструкції цієї складної ділянки тепломереж столиці, ми повинні з'ясувати, чи витримають додаткове навантаження через збільшення діаметра мережі металеві конструкції моста», – прокоментував ситуацію директор структурного відокремленого підрозділу «Київські теплові мережі» Євген Глушак.

Раніше повідомлялося, що ремонт Південного мосту перенесли на тиждень.

Источник: ІАП «Столична нерухомість»

Зворотній зв`язок

Відгуки та пропозиції: feedback@blagovist.ua
Комерційні пропозиції: reklama@blagovist.ua
Прес-служба: press@blagovist.ua
Редактор сайту: webeditor@blagovist.ua
Інформаційно-довідкова служба та перевірка повноважень консультантів: