Пропозиція будинків в столиці збільшується

У вересні, в порівнянні з червнем, кількість виставлених на продаж приватних будинків у Києві збільшилася на 9,6%, до 926 об'єктів. Обсяг пропозиції будинків збільшився у загальній площі на 9,7%, в доларовому еквіваленті – на 4%. Про це у своєму щоквартальному огляді ситуації на ринку особняків повідомили аналітики ІАП «Столична нерухомість».

Вони відзначили також, що порівняно з груднем 2014 р. пропозиція будинків у Києві зменшилася на 17,3%. А за рік кількість будинків зменшилася на 25,6%.

Найбільша кількість будинків у Києві у вересні пропонувалася до продажу в Дарницькому районі (31%). У Голосіївському – 15%, Солом'янському – 14%. Найменшу кількість будинків виставлено на продаж у Дніпровському, Оболонському та Подільському – по 8%, Святошинському (7%), Шевченківському (5%), Печерському та Деснянському (по 2%) районах.

В залежності від площі будинку, найбільшу питому вагу від загального обсягу займають будинки площею 250-500 кв. м – 39%. Далі, в порядку спадання, йдуть будинки площею 100-250 кв. м – 34%, понад 500 кв. м – 14% і площею до 100 кв. м – 13%.

Нагадаємо, що ціни на будинки знижуються.

Источник: ІАП «Столична нерухомість»

Зворотній зв`язок

Відгуки та пропозиції: feedback@blagovist.ua
Комерційні пропозиції: reklama@blagovist.ua
Прес-служба: press@blagovist.ua
Редактор сайту: webeditor@blagovist.ua
Інформаційно-довідкова служба та перевірка повноважень консультантів: