Найбільший вибір будинків у Києво-Святошинському районі

Кількість виставлених на продаж будинків в передмісті Києва у вересні збільшилася на 11,1% до 5 тис. 219 одиниць. Обсяг пропозиції будинків у загальній площі збільшився на 9%, в доларовому вираженні – на 6,4%. Про це у своєму щоквартальному огляді ринкової ситуації повідомили аналітики ІАП «Столична нерухомість».

У той же час, порівняно з груднем 2014 року, пропозиція будинків під Києвом зменшилася на 1,1%, а за рік їх кількість знизилася на 8%.

У вересні 2015 р. найбільша кількість приватних будинків пропонувалася у Києво-Святошинському (40%) районі. В Обухівському та Бориспільському – по 15%, у Васильківському – 13%. Найменша кількість будинків було представлено до продажу у Вишгородському (9%) і Броварському (8%) районах.

Збільшення пропонованого до продажу житла спостерігалося у всіх районах, найбільше – в Бориспільському, на 16,6%. В інших районах зростання склало від 5% до 15,6%.

Залежно від площі будинку, найбільшу питому вагу від загального обсягу займають будинки площею 100-250 кв. м – 39% і 250-500 кв. м – 37%. Далі, в порядку спадання, йдуть будинки площею від 500 кв. м – 13%, до 100 кв. м – 11%.

Нагадаємо, що в Києві за останній час пропозиція будинків на продаж зросла.

Источник: ІАП «Столична нерухомість»

Зворотній зв`язок

Відгуки та пропозиції: feedback@blagovist.ua
Комерційні пропозиції: reklama@blagovist.ua
Прес-служба: press@blagovist.ua
Редактор сайту: webeditor@blagovist.ua
Інформаційно-довідкова служба та перевірка повноважень консультантів: