Функцію будконтролю передають на місця

Передача функцій архітектурно-будівельного контролю до сфери управління міста ефективно вирішить проблему незаконних будівництв у столиці. Про це зазначив директор Департаменту будівництва та житлового забезпеченняОлександр Спасибко.

«Після того, як ми отримаємо усю документацію, Департамент з питань державного архітектурного-будівельного контролю міста Києва зможе повноцінно працювати. І ближче до кінця року міська влада ефективно контролюватиме весь процес будівництва у Києві. Ці повноваження дозволятимуть припиняти незаконні будівництва, припиняти дозвіл на будівництво, штрафувати незаконних забудовників», – повідомив Олександр Спасибко.

Він розповів, що наразі затверджене положення про Департамент з питань державного архітектурного-будівельного контролю міста Києва Київської міської державної адміністрації. Зараз обираються претенденти на посади. Найближчим часом буде створено спеціальну комісію для того, щоб передати документацію з державного до місцевого архітектурно-будівельного контролю.

Раніше повідомлялося, що передача повноважень ДАБІ на місця зменшить вартість житла.

Источник: ІАП «Столична нерухомість»

Зворотній зв`язок

Відгуки та пропозиції: feedback@blagovist.ua
Комерційні пропозиції: reklama@blagovist.ua
Прес-служба: press@blagovist.ua
Редактор сайту: webeditor@blagovist.ua
Інформаційно-довідкова служба та перевірка повноважень консультантів: