Зелені зони столиці стануть скверами

На засіданні постійної комісії з питань містобудування, архітектури та землекористування депутати підтримали 15 проектів рішень про створення скверів у кількох районах столиці.

Статус скверу, за умови підтримки депутатської більшості на пленарному засіданні Київради, нададуть таким земельним ділянкам: на вулиці Лятошинського, 8-А у Голосіївському районі; на розі вулиці М. Донця та проспекту Відрадного в Солом’янському районі; між будинками № 21 та № 23 на вул. Салютній; на вулиці Щербакова, 57-Д; між будинками № 5, 7, 9, 11-А, 13-А на вулиці Блюхера та № 24 на вул. Академіка Туполєва у Шевченківському районі; на просп. Ватутіна вздовж озера «А» у Деснянському районі; на просп. Героїв Сталінграда, 51 в Оболонському районі; на вул. Північній між будинками № 12 та № 18; вул. А.Ахматової, 43 у Дарницькому районі.

Також нові зелені зони з’являться на вулиці Марини Раскової у Дніпровському районі; на вулиці Плеханова у Дніпровському районі; ділянці на вулиці Флоренції, біля будинків 5, 12-А і будинків на вулиці Раїси Окіпної 5-Б, 5-А, 7-А у Дніпровському районі; на вулиці Луначарського у Дніпровському районі; між вул. Олени Пчілки та вул. Драгоманова, буд. 10-В у Дарницькому районі; між будинком 1-Е по вул. Драгоманова та озером «Сонячне» у Дарницькому районі.

Раніше повідомлялося, що нові сквери знову створять у столиці.

Источник: ІАП «Столична нерухомість»

Зворотній зв`язок

Відгуки та пропозиції: feedback@blagovist.ua
Комерційні пропозиції: reklama@blagovist.ua
Прес-служба: press@blagovist.ua
Редактор сайту: webeditor@blagovist.ua
Інформаційно-довідкова служба та перевірка повноважень консультантів: