Угоди з оренди офісів переглядають

Протягом перших трьох кварталів 2015 в Києві були здані в оренду близько 100 тис. 800 кв. м офісних приміщень, що на 67% вище за показник аналогічного періоду 2014 року. Про це повідомляють аналітики компанії DTZ.

За їхніми даними, угоди щодо перегляду умов оренди в займаних сьогодні офісних приміщеннях і продовження договорів оренди склали 57% від загальної кількості угод оренди протягом перших дев'яти місяців 2015 року.

Чисте поглинання у січні-вересні 2015 досягло близько 34 тис. 500 кв. м, що вдвічі більше показника за весь 2014 рік, але становить лише 46% від показника за перші три квартали 2013 року. Чисте поглинання – це зміна займаної площі протягом звітного періоду, враховуючи площу приміщень, що звільнилися і нову пропозицію.

Позитивна динаміка даного показника свідчить про те, що деякі орендарі протягом аналізованого періоду збільшили площу займаних приміщень.

Як і в 2009-2014 роках, в січні-вересні 2015 попередні договори оренди на ринку офісної нерухомості в Києві були відсутні.

Раніше повідомлялося, що виріс попит на офіси у столиці.

Источник: ІАП «Столична нерухомість»

Зворотній зв`язок

Відгуки та пропозиції: feedback@blagovist.ua
Комерційні пропозиції: reklama@blagovist.ua
Прес-служба: press@blagovist.ua
Редактор сайту: webeditor@blagovist.ua
Інформаційно-довідкова служба та перевірка повноважень консультантів: