Покупці дорогої нерухомості найбільше коштів тратять на квартири

У жовтні поточного року на покупку елітної нерухомості в столиці (вартістю від 250 тис. дол.) витратили 6 млн. 495 тис. дол. Такі дані надали в інформаційному аналітичному центрі агентства нерухомості Park Lane.

За підсумками місяця частка елітного сегменту в загальній кількості угод склала 5%. Частка капіталовкладень склала 18% від загальної суми, вкладеної в ринок нерухомості протягом місяця.

Найбільше грошей витратили на придбання квартир – 70% від загальної суми. Особливою популярністю користувалися квартири за адресами: Кловський узвіз, бул. Лесі Українки, вул. Микільсько-Ботанічна, вул. Сергія Струтинського, вул. Тургенєвська, вул. Героїв Сталінграда та Оболонська набережна.

Покупці дорогих апартаментів вибирали житло площею 150-270 кв. м з хорошими видовими характеристиками, вдалим плануванням, як з ремонтом, так і без. Вартість таких пропозицій склала від 2 тис. 800 до 4 тис. 400 дол./кв. м.

«Після суттєвої активізації ринку у вересні, ми традиційно спостерігали незначне зниження кількості угод у жовтні. Початок ділового сезону, позитивно відбився на кількості транзакцій. Незважаючи на зниження рівня капіталізації, покупець демонструє високий інтерес до дорогої нерухомості в столиці. Сезонно знизився інтерес до ринку заміських будинків, ми очікуємо відновлення попиту в цьому сегменті в січні-лютому», – прогнозує Вікторія Барабаш, Генеральний директор АН Park Lane.

ІАП «Столична нерухомість»

Зворотній зв`язок

Відгуки та пропозиції: feedback@blagovist.ua
Комерційні пропозиції: reklama@blagovist.ua
Прес-служба: press@blagovist.ua
Редактор сайту: webeditor@blagovist.ua
Інформаційно-довідкова служба та перевірка повноважень консультантів: