Переселенці з Криму і Донбасу готові купувати житло в кредит на Київщині

На Київщині 87,6% вимушених переселенців з Криму та зони проведення антитерористичної операції хотіли б самостійно придбати житло в кредит, втім, більшість цих громадян очікують, що такий кредит буде довготерміновим та за умови мінімального первинного внеску.

Про такі настрої в середовищі вимушених переселенців свідчать результати опитування серед переселенців, проведене в Києві та Київській області за ініціативи громадської організації «Кримська діаспора» та Фонду «Держмолодьжитло».

Як зазначають члени ГО «Кримська діаспора», метою опитування, в якому взяло участь близько 2 тис. 500 громадян-вимушених переселенців, було визначення кількості людей, що потребують придбання житла в нових місцях проживання, а також характер та необхідний обсяг допомоги у вирішенні житлового питання вказаних громадян.
Результати проведеного опитування свідчать, що майже 95% вимушених переселенців, які нині проживають на Київщині, змушені орендувати житло самостійно. При цьому 78% з опитаних громадян не планують повертатися на непідконтрольні Україні території у найближчі 5 років.

ІАП «Столична нерухомість»

Зворотній зв`язок

Відгуки та пропозиції: feedback@blagovist.ua
Комерційні пропозиції: reklama@blagovist.ua
Прес-служба: press@blagovist.ua
Редактор сайту: webeditor@blagovist.ua
Інформаційно-довідкова служба та перевірка повноважень консультантів: