В червні з нерухомості в 95% випадків купували квартири

За інформацією Генерального директора АН «Благовіст» Галини Мельникової, протягом червня 2016 року обсяг капіталовкладень у нерухомість Києва склав 21 млн. 429 тис. дол. США, що на 18,5% нижче за показники травня.

Кількість угод знизилася на 1,1%.

Сегмент до 50 тис. дол. у червні, зайняв частку 26% від загальної кількості угод. Тут купувалися виключно квартири, переважно 1-2-кімнатні в Дарницькому, Дніпровському, Солом'янському районах. Точково – у Голосіївському і Печерському районах.

У сегменті 50-100 тис. дол. було проведено 48% угод. Тут продавалися 1-3-кімнатні квартири в Голосіївському, Дарницькому, Дніпровському, Печерському, Солом'янському районах. Всього в даному сегменті продажу квартир зайняли 99% від кількості угод, 1% припав на будинки.

Цінова категорія від 100 до 250 тис. дол. за підсумками червня склала 26%. Фаворитами даної категорії були об'єкти в Голосіївському, Дарницькому, Печерському, точково в Шевченківському і Святошинському районах. Всього в даному сегменті продажу квартир зайняли 93% від кількості угод, 3% – припало на об'єкти нежитлового фонду і 4% – на будинку.

Зворотній зв`язок

Відгуки та пропозиції: feedback@blagovist.ua
Комерційні пропозиції: reklama@blagovist.ua
Прес-служба: press@blagovist.ua
Редактор сайту: webeditor@blagovist.ua
Інформаційно-довідкова служба та перевірка повноважень консультантів: