На Березняках виявили незаконне будівництво

На Березняках, за адресою Дніпровська набережна, 2-А, ведеться повномасштабне будівництво під виглядом ремонту фасаду існуючого ресторану. При цьому будівельний паркан встановлений більш ніж на 100 м від об'єкта будівництва, перегородивши собою значну частину зеленої зони, і перекривши доступ до прибережної смуги.

Про це повідомив депутат Київради Валерій Гуманенко.

Депутат повідомив, що Програмою комплексного розвитку зеленої зони Києва до 2010 року вищезгадана територія віднесена до парку відпочинку на Дніпровській набережній і перебуває на балансі комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району. Однак, за даними депутата, ніяких узгоджень на проведення будівельних робіт це КП не давало. 30 березня поточного року контрольна картка на тимчасове порушення благоустрою у зв'язку з ремонтом фасаду ресторану була видана департаментом міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА.

При цьому, термін дії контрольної картки закінчився ще 30 червня, в той час як будівельні роботи, замовником яких є ТОВ «Вітес», тільки набирають обертів.

«Необхідно зазначити, що на даний час відбувається повна перебудова зазначеного приміщення, а не якийсь там ремонт фасаду. Більш того, жахливий будівельний паркан встановлений більш ніж на 100 метрів від об'єкта будівництва, перегородивши собою значну частину зелених насаджень і перекривши доступ до прибережної смуги жителям, що є абсолютно протизаконним», – заявив депутат, і попросив пояснити, чому без всяких узгоджень свого час була видана картка на тимчасове порушення благоустрою.

Зворотній зв`язок

Відгуки та пропозиції: feedback@blagovist.ua
Комерційні пропозиції: reklama@blagovist.ua
Прес-служба: press@blagovist.ua
Редактор сайту: webeditor@blagovist.ua
Інформаційно-довідкова служба та перевірка повноважень консультантів: