Як продати будинок і як в цьому процесі допоможе агентство нерухомості

Сучасний стрімкий темп життя змушує людей коригувати чимало звичних раніше речей і поглядів. Власний будинок – базова цінність для традиційної української родини, однак для багатьох молодих сімей, що живуть в мегаполісі, будинок пов'язаний з великими витратами часу, сил і коштів. Тому вони прагнуть вигідно продати будинок, придбавши натомість іншу нерухомість.

Найнадійніше – продати будинок через агентство

Щоб правильно продати будинок в умовах сьогоднішнього ринку, краще скористатися послугами консультантів із заміської нерухомості. Такі фахівці є у великих ріелторських компаніях. Консультант допоможе визначити ринкову ціну, провести рекламну кампанію, організувати перегляди. Таким чином продати будинок через агентство можна швидко і вигідно.

Часто господарі не можуть самостійно займатися продажем, оскільки зайняті на роботі чи проживають в іншому місті або країні. В такому випадку можна доручити ріелтору підготувати все для майбутньої угоди. Тоді вам потрібно буде з'явитися лише на підписання договору купівлі-продажу.

Як підготуватися, щоб вигідно продати будинок

Ситуація, що склалася на ринку заміської нерухомості України дозволяє покупцям підходити до вибору ретельно і враховувати всі нюанси. Тому продавцеві потрібно підготуватися до майбутніх переглядів – привести в порядок сам будинок і прибудинкову територію, зробити акценти на перевагах об'єкта, додати не дуже дорогі, але приємні деталі, які запам'ятовуються (наприклад, гойдалки або шезлонги на подвір'я, декоративні кущі). Як продати будинок і на що звернути увагу при підготовці до переглядів підкаже ваш консультант.

Замислюючись, як швидко продати будинок, потрібно враховувати, що великою перевагою при продажі буде наявність енергозберігаючих технологій і сучасних розробок, що дозволяють знизити обсяг комунальних платежів. Більшість раціональних покупців віддадуть перевагу один раз заплатити при покупці, ніж потім щомісяця переплачувати за спожиті ресурси.

Сьогодні Україна надає широкий вибір будинків різних характеристик і цінових категорій, тому кожен бажаючий купити будинок в нашій країні може вибрати пропозицію по своєму смаку і фінансовим можливостям.

Зворотній зв`язок

Відгуки та пропозиції: feedback@blagovist.ua
Комерційні пропозиції: reklama@blagovist.ua
Прес-служба: press@blagovist.ua
Редактор сайту: webeditor@blagovist.ua
Інформаційно-довідкова служба та перевірка повноважень консультантів: