Актуальні поради, як швидко і вигідно продати дачу

Дача – один з найбільш неоднозначних видів нерухомості. Для одних це відпочинок, можливість переключитися, відволіктися від повсякденних справ і вирватися із задушливого міста, для інших – додатковий клопіт, трата сил і часу, яких і так не вистачає на більш актуальні справи. Але це питання вирішується досить легко: друга категорія може вигідно продати дачу представникам першої!

Найкраще продати дачу через агентство нерухомості

Іноді питання як продати дачу вирішується в рамках одного дачного кооперативу. Власники сусідніх будиночків можуть знати людей, зацікавлених в такому придбанні, наприклад – їхні родичі або друзі. Також потенційних покупців може порекомендувати керівництво дачного села. Якщо таких покупців немає, надійний спосіб – продати дачу через агентство нерухомості.

У великої ріелторської компанії можливості швидко продати дачу набагато ширші – у них вже сформована база потенційних покупців, зацікавлених в придбанні такого типу нерухомості.

Перевага роботи з агентством також в тому, що консультант з нерухомості організовує перегляди з виїздом на об'єкт на власному автомобілі, проведе заміри і фотозйомку будинку та ділянки, розмістить інформацію в базі «Продаж будинків» і вам не доведеться відволікатися від своїх справ.

Як продати дачу по хорошій ціні

Ціна, за якою ви зможете вигідно продати дачу, залежить від місця розташування, близькості природних ресурсів (ліс, сосновий бір, річка або озеро), відстані від Києва, характеристик будинку та стану ділянки.

В околицях Києва існує сім найбільш популярних для покупки дачі напрямків: Житомирський, Варшавський (Ірпінський), Обухівський, Одеський, Вишгородський, Броварський і Бориспільський. У кожного з них є свої переваги і особливості. І у кожному вже склався свій ціновий діапазон.

Україна багата своєю природою і мальовничими ландшафтами, тому покупка дач у нас в країні дуже популярна. Професійний ріелтор допоможе максимально швидко і вигідно продати вашу дачу новому власнику, а ви отримаєте можливість реалізувати свої плани і мрії.

Зворотній зв`язок

Відгуки та пропозиції: feedback@blagovist.ua
Комерційні пропозиції: reklama@blagovist.ua
Прес-служба: press@blagovist.ua
Редактор сайту: webeditor@blagovist.ua
Інформаційно-довідкова служба та перевірка повноважень консультантів: