Як організувати продаж вашої нерухомості

У людей може бути низка причин швидко продати нерухомість: переїзд в інше місто або район, бажання розширити житлову площу, необхідність роз'їхатися, бажання використати отримані від продажу кошти в інших цілях. Якими б міркуваннями не керувався власник, перше питання у всіх однакове: як вигідно продати мою нерухомість?

Оптимальне рішення – продати нерухомість через ріелторські агентства

На практиці є кілька способів вирішити питання з продажем майна. Можна зайнятися цим питанням самостійно: розмістити оголошення на відкритих інтернет-ресурсах в розділі «Продаж нерухомості», відповідати на телефонні дзвінки, призначати зустрічі і організовувати перегляди. У підсумку весь тривалий процес зустрічей, переговорів і підготовки до операції ляже на ваші плечі.

Другий варіант правильно продати нерухомість – скористатися послугами ріелторського агентства. Прийнявши рішення продати нерухомість через агентство, ви передаєте процес в руки професіоналів. У них є досвід і широкий інструментарій для цільового пошуку покупців, знають як правильно презентувати об'єкт, на чому зробити акцент, мають у своєму розпорядженні внутрішні бази об'єктів і потенційних покупців. А головне, володіють інформацією про всі законодавчі нововведення у своїй сфері, тому можуть допомогти в підготовці та проведенні безпечної угоди.

Якщо ваша нерухомість розташована в Києві, вибрати надійне агентство буде нескладно. У столиці працює кілька великих компаній з досвідом, репутацією і мережею філіалів по місту, які нададуть весь комплекс послуг з продажу нерухомості. В інших регіонах України потрібно шукати компанії, які давно працюють в цьому регіоні і добре знайомі з ситуацією та специфікою місцевого ринку.

Як визначити ціну для продажу нерухомості

У ринкових умовах ціна нерухомості залежить від місця розташування, технічного стану будівлі (якщо мова про квартиру чи офіс), затребуваності (ліквідності) цієї нерухомості на ринку. Щоб продати нерухомість швидко, необхідно проаналізувати всі параметри об'єкта і виставити актуальну ціну. Тоді ваша пропозиція одразу приверне увагу реальних покупців, що дозволить негайно перейти до переговорів і, в результаті, до підписання договору.

Зворотній зв`язок

Відгуки та пропозиції: feedback@blagovist.ua
Комерційні пропозиції: reklama@blagovist.ua
Прес-служба: press@blagovist.ua
Редактор сайту: webeditor@blagovist.ua
Інформаційно-довідкова служба та перевірка повноважень консультантів: