Попит на бюджетне житло підвищується

У столиці спостерігається пожвавлення попиту на квартири недорогого сегмента. Про це повідомляють фахівці компанії «Благовіст». Так, сегмент до 50 тис. дол. в перші два місяці року зайняв частку 22% від загальної кількості угод, що в 2,1 рази більше минулорічних показників.

Тут купувалися переважно 1-кімнатні квартири в Деснянському (Троєщина, Лісовий масив) та Дніпровському (Воскресенка, Райдужний) районах. «Значне пожвавлення в бюджетному сегменті пов'язано з тим, що люди, які раніше не могли дозволити на зібрані кошти придбати квартиру, тепер можуть це зробити і активно використовують цю можливість», – пояснює високу динаміку Генеральний директор АН «Благовіст» Галина Мельникова.

За її інформацією, найбільш доступними квартирами, проданими в січні-лютому, стали: однокімнатна квартира по вул. Закревського (Деснянський р-н), площею 60 кв. м, за ціною 26 тис. дол. (переуступка прав на етапі будівництва); квартира в пер. Межовому (Подільський р-н), площею 29 кв. м вартістю 28 тис. дол. і квартира по вул. Милославській (Деснянський р-н) метражем 45 кв. м в новому будинку без ремонту за ціною 33 тис. 500 дол.

Раніше повідомлялось, що столичний ринок нерухомості трохи «просів».

Источник: ІАП «Столична нерухомість»

Зворотній зв`язок

Відгуки та пропозиції: feedback@blagovist.ua
Комерційні пропозиції: reklama@blagovist.ua
Прес-служба: press@blagovist.ua
Редактор сайту: webeditor@blagovist.ua
Інформаційно-довідкова служба та перевірка повноважень консультантів: