Дорогі квартири цікаві орендарям

За даними аналітичного центру агентства нерухомості Park Lane, в квітні 2015 обсяг коштів, витрачених на оренду елітної нерухомості Києва склав 57 тис. 864 дол. США. Це на 3,5% вище показників березня.

Частка угод в елітному сегменті зайняла 4% від усіх угод з оренди, укладених протягом місяця. Квартири зайняли 40% від усього обсягу ринку оренди елітної нерухомості. В орендарів даної категорії користувалися попитом апартаменти в Печерському, Шевченківському та Подільському районах площею 150-200 кв. м. Всі квартири, як в сучасних будинках, так і в будинках історичної забудови орендувалися з оздобленням та обладнанням для комфортного проживання.

Нежитловий фонд зайняв частку 20%. У даній категорії попитом користувалися офісні приміщення площею від 150 кв. м в Солом'янському та Печерському районах столиці. Орендарів цікавив якісний офісний ремонт, сучасні комунікації та розвинена транспортна інфраструктура.

Будинки склали 40% ринку елітної нерухомості в квітні. У цій категорії орендувалися особняки і котеджі в Обухівському, Бориспільському та Вишгородському напрямках. Договори укладалися як на довгострокову оренду, так і на літній сезон (4-5 міс.). У даній категорії орендарі воліли орендувати будинки площею 200-300 кв. м., з ділянками від 15 соток, облаштованою прибудинковою територією і якісним ремонтом. Наявність басейну, а також вихід до лісу або водойми збільшували ціну оренди в межах 15-20%.

Раніше повідомлялось, що в Києве стали витрачати більше грошей на елітну нерухомість.

Источник: ІАП «Столична нерухомість»

Зворотній зв`язок

Відгуки та пропозиції: feedback@blagovist.ua
Комерційні пропозиції: reklama@blagovist.ua
Прес-служба: press@blagovist.ua
Редактор сайту: webeditor@blagovist.ua
Інформаційно-довідкова служба та перевірка повноважень консультантів: