Дорогі об'єкти практично не будують

Порядку 70% нової пропозиції на ринку нерухомості Києва відноситься до економ-класу. У той же час, покупці все більше уваги звертають на якість об'єктів, тому сегмент житла економ-класу зміщується в бік комфорт-класу. Про це повідомляють фахівці компанії «НЕСТ».

За їх даними, об'єкти бізнес- і преміум-класу зводяться рідше. Це високоякісні житлові комплекси в престижному місці розташування, з розвиненою інфраструктурою і сервісом. При цьому близько 43% нових об'єктів бізнес- і преміум-класу зосереджено на Печерську.

«В результаті перенасичення цього району новобудовами, заторів на дорогах і загазованості, покупці звертають свою увагу на прилеглі до центру райони. Найперспективніші з них – Подільський, Голосіївський, Оболонський райони, де добре розвинена транспортна та соціальна інфраструктура, є парки», – кажуть фахівці.

Вони також зазначають, що погіршення економічної ситуації та конкуренція в престижному сегменті призводить до посилення боротьби за покупця. З метою стимулювання продажів застосовуються цінові знижки, програми лояльності, індивідуальний підхід до кожного клієнта.

Раніше повідомлялось, що покупці бюджетного житла переорієнтовуються на пригород.

Источник: ІАП «Столична нерухомість»

Зворотній зв`язок

Відгуки та пропозиції: feedback@blagovist.ua
Комерційні пропозиції: reklama@blagovist.ua
Прес-служба: press@blagovist.ua
Редактор сайту: webeditor@blagovist.ua
Інформаційно-довідкова служба та перевірка повноважень консультантів: