Пропозиція житла в містах-супутниках пережене Київ

У найближчі кілька років кількість нових об'єктів нерухомості в передмісті столиці буде рости. Такий прогноз озвучила Ганна Іскіердо директор проектної компанії «АІММ-ГРУП».

«Сьогодні попит на житло в передмісті продовжує зростати, що пояснюється доступною ціною на квартири і більш широким вибором новобудов, порівняно з пропозицією в Києві. У найближчій перспективі кількість покупців житла в новобудовах в містах-супутниках столиці збільшиться. Щоб задовольнити попит будівельні компанії будуть активно розвивати свою діяльність в Ірпені, Вишневому, Бучі, Софіївській-Борщагівці, Петропавлівській-Борщагівці, Вишгороді, Броварах, Борисполі», – говорить експерт.

За її словами, в містах-супутниках ціни на житло нижче, ніж у Києві на 15-20%, що в умовах низької купівельної спроможності вагомий аргумент для покупця.

«Будувати в передмісті завжди простіше. По-перше, тут легше отримати дозвільну документацію. По-друге, більше вибір земельних ділянок під будівництво і вони дешевше, ніж у Києві. Тут також більше можливостей застосувати відмінні проектні рішення, які підвищать якість об'єкта і його конкурентні переваги», – говорить експерт.

За її прогнозом кількість нових будинків у передмісті в найближчі кілька років збільшиться приблизно на 25-30% і пережене пропозицію на первинному ринку нерухомості в Києві

Раніше повідомлялось, що темпи падіння цін на будинки в пригороді Києва знизилися.

Источник: ІАП «Столична нерухомість»

Зворотній зв`язок

Відгуки та пропозиції: feedback@blagovist.ua
Комерційні пропозиції: reklama@blagovist.ua
Прес-служба: press@blagovist.ua
Редактор сайту: webeditor@blagovist.ua
Інформаційно-довідкова служба та перевірка повноважень консультантів: