Ринок елітної нерухомості залишається активним

За інформацією аналітичного центру агентства нерухомості Park Lane, в червні 2015 обсяг капіталовкладень в елітну нерухомість Києва, вартістю від 250 тис. дол., склав 4 млн. 258 тис. дол. Це на 23% вище результатів травня. Частка капіталовкладень склала 15% від загальної суми, вкладеної в ринок нерухомості протягом місяця.

«У червні, як ми і прогнозували, зросла активність в сегменті придбання квартир преміум-класу, які і склали основний обсяг ринку елітної нерухомості. Інтерес до заміських будинків трохи знизився порівняно з весною, оскільки багато покупців прагнули завершити угоду до настання літнього сезону. Що стосується ринку офісних і комерційних приміщень, то літо – традиційний період затишшя в даному сегменті, і його пожвавлення очікується з відкриттям нового ділового сезону», – каже Вікторія Барабаш, Генеральний директор АН Park Lane.

Найбільше в елітному сегменті продали квартир – до 90%, зокрема в Печерському районі столиці. Тут купувалися в основному 3-кімнатні апартаменти площею 130-185 кв. м в будинках від 2005 року забудови, як з повною обробкою, так і без ремонту. Вартість таких пропозицій склала від 1 тис. 900 до 3 тис. 800 дол./кв. м.

В Оболонському районі покупці віддавали перевагу квартирам у сучасних будинках, розташованих уздовж Оболонській набережній та вул. Маршала Тимошенко. Це об'єкти з видовими характеристиками від 90 до 150 кв. м, які були реалізовані за ціною від 1 тис. 600 до 2 тис. 400 дол./кв. м.

Будинки склали 10% ринку елітної нерухомості в червні. У цій категорії покупці віддавали перевагу заміським особнякам в Житомирському напрямку площею від 200 до 400 кв. м і ділянкою 10-15 соток. Всі будинки від 2010 споруди з повною обробкою і доглянутою територією. Вартість такого придбання становила 1 тис.-1 тис. 250 дол./кв. м.

Раніше повідомлялось, що елітні квартири цікаві покупцям в трьох районах Києва.

Источник: ІАП «Столична нерухомість»

Зворотній зв`язок

Відгуки та пропозиції: feedback@blagovist.ua
Комерційні пропозиції: reklama@blagovist.ua
Прес-служба: press@blagovist.ua
Редактор сайту: webeditor@blagovist.ua
Інформаційно-довідкова служба та перевірка повноважень консультантів: