У готелі інвестують іноземці

У першій половині 2015 обсяг угод з готельною нерухомістю у світі досяг нового максимуму в 42 млрд. дол., продемонструвавши зростання до аналогічного періоду минулого року на 55%. Про це свідчать дані компанії JLL.

Даний результат обумовлений збільшеною активністю інвесторів в зарубіжних країнах. Найбільший обсяг транзакцій в 1-му півріччі був зафіксований в регіоні Північної і Південної Америки (24 млрд. Дол.), що на 73% вище аналогічного показника минулого року. Далі слід регіон EMEA (країни Європи, Близького Сходу та Африки): тут обсяг угод виріс на 55% і досяг 15 млрд. доларів; в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні сталося невелике зниження обсягів інвестицій на 6% у доларовому вираженні (до 4 млрд. доларів), що в першу чергу пов'язано з валютними коливаннями.

«Однією з найпомітніших тенденцій 2015 є зростання інтересу інвесторів з Близького Сходу і з Китаю до готелів по всьому світу - і це незважаючи на цілий ряд глобальних хвилювань, таких як грецька боргова криза і недавні коливання на китайському фондовому ринку. На початку року ми прогнозували, що за весь 2015 обсяг транзакцій на світовому ринку готелів складе 68 млрд. Дол. Проте 60% від цієї суми було інвестовано вже в першій половині року, і якщо ця динаміка збережеться, підсумковий результат може перевершити наш прогноз» , - відмітив Марк Уїнн-Сміт, виконавчий директорHotels & Hospitality Group компанії JLL у світі.

Раніше повідомлялося, що в Києві введення в експлуатацію нових готелів постійно переносять.

Джерело: ІАП «Столична нерухомість»

Зворотній зв`язок

Відгуки та пропозиції: feedback@blagovist.ua
Комерційні пропозиції: reklama@blagovist.ua
Прес-служба: press@blagovist.ua
Редактор сайту: webeditor@blagovist.ua
Інформаційно-довідкова служба та перевірка повноважень консультантів: