На Троєщині періодично смердить через загоряння і гниття торфу

На території Дарницького лісопаркового господарства в урочищі Болото Колпит, поблизу ТЕЦ-6, періодично виникають пожежі, що призводить до загоряння та тління торфу. Саме цим чиновники пояснюють неприємний запах, на який скаржаться мешканці Троєщини. Про це пояснили в Деснянській РДА.

«На території урочища Болото Колпит відбувається тління торфу. Зараз відповідними службами спрямовано сили на локалізацію осередків загоряння. Так, з локальною пожежею борються 5 одиниць спеціальної техніки, 15 працівників Головного управління ДСНС України у м. Києві та балансоутримувача території лісу КО «Київзеленбуд», – прокоментував ситуацію начальник Деснянського районного управління Головного управління державної служби з надзвичайних ситуацій України у м. Києві Микола Бойко.

Комісією прийнято рішення про вжиття додаткових заходів для ліквідації пожежі. Так, буде прокладено додаткові «рукави» до місць загоряння, а санепідслужбою району та міською Державною екологічною службою будуть додатково проводитися заміри концентрації забруднення атмосферного повітря прилеглої до загоряння території.

В той же час мешканці району не вірять у офіційну версію, тому що неприємний запах з’являється лише вночі і на ранок завжди зникає.

ІАП «Столична нерухомість»

Зворотній зв`язок

Відгуки та пропозиції: feedback@blagovist.ua
Комерційні пропозиції: reklama@blagovist.ua
Прес-служба: press@blagovist.ua
Редактор сайту: webeditor@blagovist.ua
Інформаційно-довідкова служба та перевірка повноважень консультантів: