Елітний готель не платить будівельникам

Співробітники будівельної компанії «Мережевий стандарт», які виконували монтажні роботи по прокладанню здебільшого різноманітних внутрішніх інженерних мереж готелів, вимагають оплатити їхню роботу.

«Загальна вартість робіт на об'єкті становила понад сорок мільйонів гривень. Під час будівництва 2011-2014 років, оплата надходила в повному обсязі і своєчасно. Але як тільки всі роботи були завершені, і останні акти виконаних робіт на суму близько 1 млн.800 тис. грн. були підписані, остання частина оплати заборгованості «зависла» в повітрі. Більше того – нам також без жодних пояснень не підписали ще кілька актів виконаних робіт на суму близько 300 тис. грн. Тобто, вся робота зроблена, готель «Хілтон Київ» вже рік працює, але гроші за виконані роботи так і не виплачені», – скаржиться Станіслав Лімонт, директор ТОВ «Мережевий Стандарт».

ТОВ «Міжнародний діловий центр» і «Геліус буд» визнають наявність заборгованості перед «Мережним стандартом», проте готові погасити її тільки протягом двох років, що категорично не влаштовує виконавця робіт і її робітників.

ІАП «Столична нерухомість»

Зворотній зв`язок

Відгуки та пропозиції: feedback@blagovist.ua
Комерційні пропозиції: reklama@blagovist.ua
Прес-служба: press@blagovist.ua
Редактор сайту: webeditor@blagovist.ua
Інформаційно-довідкова служба та перевірка повноважень консультантів: