Попит на оренду недешевих офісів активізувався

За даними аналітичного центру агентства нерухомості Park Lane, в липні 2015 обсяг коштів, витрачених на оренду елітної нерухомості Києва (від 2,5 тис. дол. США на місяць) склав 38 тис. дол. США.

За словами експертів, найбільше орендували квартир – 74% від усього обсягу ринку оренди елітної нерухомості. В орендарів даної категорії користувалися попитом 3-4-кімнатні апартаменти в Печерському та Шевченківському районах (вул. Хмельницького, Франка, Старонаводницька, Вєтрова, Рейтарська, Щорса, Драгомирова) площею 130-250 кв. м. Серед усього вибору пропозицій перевагу, як правило, віддавалася квартирам в будинках сучасної забудови, в т.ч. у клубних будинках. Орендна ставка таких пропозицій склала від 15 до 30 дол. за кв. м на місяць.

Будинки склали 16% ринку оренди елітної нерухомості в липні. У цій категорії орендувалися об'єкти в Обухівському р-ні. Площа таких будинків становить 400-700 кв. м, а ділянок біля них – 15-25 соток. Серед вимог орендарі висували респектабельне оточення і зручні під'їзні шляхи. Орендна ставка таких пропозицій склала від 11 до 20 дол. за кв. м на місяць.

Офіси зайняли частку 10% від загальної кількості угод. Орендарям були цікаві об'єкти в центральній частині Шевченківського району, на пл. Перемоги. Здавалися в оренду приміщення на перших поверхах у житлових сучасних будинках з окремим фасадним входом, площею 250-500 кв.м., за ціною від 11 до 17 долл. за кв. м.

ІАП «Столична нерухомість»

Зворотній зв`язок

Відгуки та пропозиції: feedback@blagovist.ua
Комерційні пропозиції: reklama@blagovist.ua
Прес-служба: press@blagovist.ua
Редактор сайту: webeditor@blagovist.ua
Інформаційно-довідкова служба та перевірка повноважень консультантів: