Протести проти забудови стримують інвесторів

Між громадськими організаціями, які виступають проти забудови Києва, та забудовниками потрібно налагодити діалог, запропонувати якісь площадки для цього. Про це ІАП «Столична нерухомість» розповів Володимир Семенцов, керівник проекту будівництва офісно-житлового комплексу компанії «Е.К. Сервіс».

«Діяльність громадських рухів, під ширмою яких інколи ховаються просто провокатори і вандали, які заважають цілком законним будівництвам, має бути врегульована законодавчо. Адже такі організації мають нести відповідальність за свої дії, в тому числі за завдання шкоди власності забудовника чи будівельників. Адже це не лише прямі збитки для інвесторів, а й опосередковані – для міста, у вигляді недоотримання податків і загалом погіршення інвестиційного клімату. Адже при таких ситуаціях багато закордонних інвесторів не хочуть до нас приходити через «безпредєл», який часто відбувається», – зазначив Володимир Семенцов.

Раніше повідомлялося, що люди, які називають себе громадськими активістами підривають довіру як до самих громадських ініціатив, які борються з незаконними забудовами, так і до забудовників.

Источник: ІАП «Столична нерухомість»

Зворотній зв`язок

Відгуки та пропозиції: feedback@blagovist.ua
Комерційні пропозиції: reklama@blagovist.ua
Прес-служба: press@blagovist.ua
Редактор сайту: webeditor@blagovist.ua
Інформаційно-довідкова служба та перевірка повноважень консультантів: