На будмайданчику нового корпусу «Охматдиту» відновилися роботи

На будівельному майданчику нового корпусу лікарні «Охматдит» вже працюють 30 чоловік і завозиться техніка. Після дворічної паузи, яка була обумовлена ​​зупинкою фінансування, нарешті почалися роботи.

Будівельники, проектувальники, представники служби замовника та генерального підрядника –ТОВ «Альтіс-Констракшн» – вийшли на майданчик відразу, як був підписаний договорів між генпідрядником і державним підприємством «Укрмедпроектбуд», замовником будівництва нового корпусу.

«Зараз на майданчику вже працюють 30 осіб і завозиться техніка, зокрема бульдозер і бурова. Будівельники вже налагодили роботу побутового містечка. Крім того, вдалося провести частковий аналіз і ревізію стану інженерних комунікацій, будівельних та огороджуючих конструкцій, адже на незаконсервованому будівництві роботи не велися два роки. У зв'язку з цим працівникам вже довелося здійснити необхідні демонтажні роботи в блоці «Д», а також тимчасово вивезти трансформаторну підстанцію, яка після дворічного простою потребувала сушки. Також підготовлена для відновлення робіт незакінчена покрівля на блоці «Г»», – йдеться в повідомленні прес-служби підприємства.

ІАП «Столична нерухомість»

Зворотній зв`язок

Відгуки та пропозиції: feedback@blagovist.ua
Комерційні пропозиції: reklama@blagovist.ua
Прес-служба: press@blagovist.ua
Редактор сайту: webeditor@blagovist.ua
Інформаційно-довідкова служба та перевірка повноважень консультантів: