До кінця року дізнаємося, хто будуватиме сучасний Центр адміністративних послуг

Презентація нового центру адміністративних послуг Київської обласної адміністрації відбудеться 22 грудня 2015 року. Про це повідомив перший заступник голови КОДА Лев Парцхаладзе.

За його словами, вже 14-15 грудня будуть відомі результати проведеного тендеру, на якому вибирається генпідрядник на будівництво об'єкта. До будівництва приступлять після визначення генпідрядника. Будівництво нового сервісного центру, в якому розглядатимуться адміністративні питання і скарги жителів Київської області, планується завершити до березня 2016 року. Його спорудження, за планом, обійдеться місцевому бюджету в 22 млн. грн., а меблі, обладнання та програмне забезпечення обладміністрація розраховує встановити за рахунок спонсорських коштів.

Такі швидкі терміни будівництва − близько двох-трьох місяців − пояснюються тим, що об'єкт буде не капітальним, а створеним з швидкомонтованих конструкцій. Розміщуватися центр буде прямо біля будівлі КОДА, близько його лівого крила − вздовж вул. Кутузова. Будівля матиме площу близько 800 кв. м, працювати п'ять днів на тиждень і вміщатиме близько 50 операторів.

ІАП «Столична нерухомість»

Зворотній зв`язок

Відгуки та пропозиції: feedback@blagovist.ua
Комерційні пропозиції: reklama@blagovist.ua
Прес-служба: press@blagovist.ua
Редактор сайту: webeditor@blagovist.ua
Інформаційно-довідкова служба та перевірка повноважень консультантів: