Орендарям цікаві нестандартні квартири

У листопаді в столиці орендарів цікавили нестандартні варіанти житла. Так, наприклад, на вул. Вєтрова, здали в оренду 8-кімнатні 2-рівневі апартаменти. Площа об'єкта – 400 кв. м. Крім безпосередньо житлової зони, в апартаментах є кімната для домашнього кінотеатру, тренажерний зал, зимовий сад, камін та інше. Орендна ставка склала 40 тис. грн. на місяць. Про це повідомила Галина Мельникова, Генеральний директор АН «Благовіст».

Ще один «оригінальний» об'єкт був зданий на вул. Клінічній. Тут орендували 3-кімнатні апартаменти в клубному будинку на 8 квартир. Особливістю даної пропозиції крім висококласного ремонту і оснащення квартири, стала власна інфраструктура будинку – басейн, тренажерний зал, зона барбекю, високий рівень охорони. Ці апартаменти були орендовані за 52 тис. грн. на місяць.

«Активність на ринку оренди київської нерухомості залишається досить високою і за нашими прогнозами вона утримається на нинішньому рівні до кінця року. Збільшується інтерес до нестандартних об'єктам з додатковими перевагами для орендарів у високому ціновому сегменті. Особливою популярністю користуються квартири, які вперше пропонуються в оренду», – ділиться спостереженнями Галина Мельникова.

ІАП «Столична нерухомість»

Зворотній зв`язок

Відгуки та пропозиції: feedback@blagovist.ua
Комерційні пропозиції: reklama@blagovist.ua
Прес-служба: press@blagovist.ua
Редактор сайту: webeditor@blagovist.ua
Інформаційно-довідкова служба та перевірка повноважень консультантів: