Головного архітектора Києва вибиратимуть 20 осіб

Затверджено склад комісії з проведення конкурсу на посаду Головного архітектора Києва.

Відповідно до розпорядження Київської міської державної адміністрації від 30 листопада цього року створено конкурсну комісію з проведення конкурсу на заміщення вакантної посади.

Як повідомляють у Департаменті, до складу комісії увійшли 20 осіб, серед яких представники КМДА, Мінрегіону, Національної спілки архітекторів України, президії Української академії архітектури України, іноземні експерти, а також представники громадськості.

Провести конкурс на заміщення вакантної посади керівника мають до 29 січня 2016 року. Вимоги до головного архітектора наступні: вища архітектурна освіта, стаж організаційної та професійної роботи за фахом не менше 5 років, наявність наукових праць та проектів у галузях архітектури і будівництва тощо.

Окрім традиційних вимог, зазначаються й деякі нововведення. Зокрема, кандидат на посаду Головного архітектора столиці має представити стратегічне бачення щодо перспективного містобудівного розвитку Києва, реформування Департаменту містобудування та архітектури, а також щодо взаємодії з іншими структурними підрозділами КМДА, центральними органами виконавчої влади, міжнародними професійними спільнотами та громадськістю щодо вирішення питань містобудівної політики міста.

ІАП «Столична нерухомість»

Зворотній зв`язок

Відгуки та пропозиції: feedback@blagovist.ua
Комерційні пропозиції: reklama@blagovist.ua
Прес-служба: press@blagovist.ua
Редактор сайту: webeditor@blagovist.ua
Інформаційно-довідкова служба та перевірка повноважень консультантів: