Забудовник скандального об'єкту на Подолі не іде на компроміс

Секретар Київради Володимир Прокопів сподівається, що ТОВ «Пателі Лізинг», який звів скандальну новобудову на вулиці Нижній Вал, знесе незаконно збудовані поверхи.

«Домовленості з забудовником поки не досягнуто, так само, як і у випадку з забудовою у Десятинному провулку. Тоді замовник чинив спротив до останнього, а врешті-решт був підписаний договір між Київрадою і забудовником про знесення двох поверхів. Сподіваюсь, що так само ми вийдемо з ситуації на Нижньому Валу», − сказав Прокопів.

При цьому, за його словами, ситуація з «монстром» на Подолі  «значно складніша».

«Там мало знести два поверхи, бо все виглядає жахливо. Якщо порівняти те, на що був отриманий дозвіл, з тим, що збудовано, − то жах. Із ситуації, що склалася, немає на 100% правильного виходу з точки зору права і здорового глузду», − сказав Прокопів.

Він також не зміг відповісти, чи прийме київ цю будівлю в експлуатацію, якщо забудовник погодиться знести верхні поверхи.

«Поки важко сказати. Не може будівля в історичній частині міста бути вищою, ніж 27 метрів. Для мене загадка, як вони отримали дозвіл будувати вище. Для мене загадка, а до правоохоронців – питання», − сказав секретар Київради.

ІАП «Столична нерухомість»

Зворотній зв`язок

Відгуки та пропозиції: feedback@blagovist.ua
Комерційні пропозиції: reklama@blagovist.ua
Прес-служба: press@blagovist.ua
Редактор сайту: webeditor@blagovist.ua
Інформаційно-довідкова служба та перевірка повноважень консультантів: