Депутати повідомили, на будівництво яких капітальних об'єктів спрямують кошти наступного року

У прийнятій депутатами Київради програмі соціально-економічного розвитку та бюджеті міста на 2016 рік, передбачено фінансування об'єктів капітального будівництва на загальну суму 1 млрд. 300 млн. грн. за рахунок коштів спеціального фонду.

Так, планується продовжити будівництво та реконструкцію закладів освіти, культури, охорони здоров'я, об'єктів комунальної сфери, а саме: будівництво загальноосвітньої школи на перетині вул. Лебедєва Кумача і Землячки, реконструкцію та будівництво прибудови до середньої загальноосвітньої школи № 140 на вул. Львівській, 47/8, будівництво дитсадка на просп. Науки, 63-А, реконструкцію з посиленням фундаментів будівель дитячої клінічної лікарні № 7 на вул. Підвисоцького, 4-Б Печерського району, модернізацію та розвиток інженерних мереж міста, здійснення заходів щодо реконструкції дамб мулових полів № 1 та № 2 Бортницької станції аерації.

Також гроші підуть на будівництво артезіанських свердловин малої продуктивності, подальший розвиток дорожньо-транспортної інфраструктури та поліпшення транспортного забезпечення, а також хімічне закріплення грунтів на окремих ділянках Сирецько-Печерської та Куренівсько-Червоноармійської лінії метрополітену.

ІАП «Столична нерухомість»

Зворотній зв`язок

Відгуки та пропозиції: feedback@blagovist.ua
Комерційні пропозиції: reklama@blagovist.ua
Прес-служба: press@blagovist.ua
Редактор сайту: webeditor@blagovist.ua
Інформаційно-довідкова служба та перевірка повноважень консультантів: