Рівень інвестицій у комерційну нерухомість України виріс

У 2015 році обсяг вторинного інвестування на ринку комерційної нерухомості в Україні склав приблизно 65 млн. дол., в порівнянні з 47 млн. дол. в 2014 році і 66 млн. дол. в 2013.

«Найбільш привабливими для вторинного інвестування на українському ринку нерухомості залишаються якісні об'єкти торговельної та офісної нерухомості, розташовані в Києві. Деякі інвестори також готові розглядати якісні торгові об'єкти в інших великих містах України, за винятком східних регіонів країни», – коментує Марта Костюк, директор департаменту аналітики і консалтингу з питань девелопменту в DTZ Україна.

Що стосується угод, то в 2015 році компанія Petricol Investment придбала ТРЦ «Квадрат» на бульварі Перова в Києві. У першому півріччі 2015 стало відомо про продаж офісного центру загальною площею 1 тис. кв. м, розташованого на вул. Фізкультури, 30 у Києві. Також одна з українських компаній для власних потреб придбала фармацевтичний склад загальною площею близько 11 тис. кв. м, який знаходиться в передмісті Києва. Ще один склад придбала приватна українська компанія для власного користування загальною площею 15 тис. кв. м.

ІАП «Столична нерухомість»

Зворотній зв`язок

Відгуки та пропозиції: feedback@blagovist.ua
Комерційні пропозиції: reklama@blagovist.ua
Прес-служба: press@blagovist.ua
Редактор сайту: webeditor@blagovist.ua
Інформаційно-довідкова служба та перевірка повноважень консультантів: