СБУ пропонує призупинити будівництво житла для учасників АТО

Через соціальну напругу, яка виникла у зв’язку з будівництвом по вулиці Потєхіна, 9 у Голосіївському районі міста Києва, СБ України звернулась до забудовника з пропозицією призупинити роботи.

Про це повідомила прес-секретар відомства Олена Гітлянська.

«Служба йде на такий крок, незважаючи на те, що сотні учасників антитерористичної операції, для яких будується житло, чекають на нього. При цьому звертаємо увагу, що Служба безпеки не має правових підстав ініціативно зупинити будівництво», – написала вона.

Олена Шітлянська додала, що зведення житлових будинків за вказаною адресою здійснюється на підставі розробленої містобудівної документації та дозволу на виконання будівельних робіт № ІУ 115153300647 від 26.11.2015 року, виданого Державною архітектурно-будівельною інспекцією України, у встановленому законодавством порядку.
«Разом з тим, для нас є важливим врахування інтересів усіх громадян України. Тому ми закликаємо противників будівництва до конструктивного та відкритого діалогу, а не вдаватися лише до протестних та піар-акцій навколо забудови території військової частини», – додала речниця СБУ.

ІАП «Столична нерухомість»

Зворотній зв`язок

Відгуки та пропозиції: feedback@blagovist.ua
Комерційні пропозиції: reklama@blagovist.ua
Прес-служба: press@blagovist.ua
Редактор сайту: webeditor@blagovist.ua
Інформаційно-довідкова служба та перевірка повноважень консультантів: