Найдешевшим районом для придбання квартири у новобудові залишається Деснянський

Понад 59% реалізованих на первинному ринку Києва будинків і секцій в житлових комплексах, заплановано до здачі в 2016 році. Про це у своєму щомісячному огляді ситуації на ринку новобудов Києва повідомили аналітики ІАП «Столична нерухомість». 21% новобудов планується до здачі в 2017 році, 3% – в 2018 році, а 17% вже введені в експлуатацію у 2015 році.

У структурі пропозиції первинного житла переважають новобудови економ-класу – 53%. Новобудови бізнес-класу становлять 34% від загальної кількості, преміум-класу – 13%.

У січні були відновлені або розпочаті продажі квартир в 3-х будинках економ-класу. Припинені або призупинені продажі квартир в 3-х новобудовах економ-класу і в 1-му об'єкті бізнес-класу.

Територіальні лідери та аутсайдери за вартістю квадратних метрів залишаються ті ж. Так, найдешевші пропозиції з продажу квартир представлені, як і раніше, у Деснянському районі (в середньому, 14 тис. 167 грн. за 1 кв. м), найдорожчі – у Печерському районі (в середньому, 37 тис. 838 грн. за 1 кв. м).

ІАП «Столична нерухомість»

Зворотній зв`язок

Відгуки та пропозиції: feedback@blagovist.ua
Комерційні пропозиції: reklama@blagovist.ua
Прес-служба: press@blagovist.ua
Редактор сайту: webeditor@blagovist.ua
Інформаційно-довідкова служба та перевірка повноважень консультантів: