Більшість штрафів за порушення правил благоустрою стосуються неприбраного снігу

За порушення правил благоустрою у місті Києві з початку року накладено штрафів на суму 113 тис. 730 грн. З них штрафи за неприбраний сніг складають 87 тис. 720 грн. Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелеєв.

Він також повідомив, що серед порушників є такі, хто не вивозив сміття, розміщував торгові майданчики, ігноруючи правила благоустрою та безпеки.

«Питання про накладання стягнення і те, якого розміру буде штраф, вирішує Адміністративна комісія. Величина стягнень розглядається індивідуально і зростає у випадку, коли порушник вперто не виконує вимоги міської влади щодо наведення порядку на території. Коли власник чи орендар систематично здійснює правопорушення, не робить жодних висновків і не виправляє ситуацію, комісія може накласти максимальний штраф», – розповів заступник голови КМДА.

Нагадаємо, що штраф за порушення правил благоустрою міста Києва фізичною особою-підприємцем складає від 850 до 1 тис. 700 грн., для фізичної особи – від 340 до 1 тис. 360 грн.

ІАП «Столична нерухомість»

Зворотній зв`язок

Відгуки та пропозиції: feedback@blagovist.ua
Комерційні пропозиції: reklama@blagovist.ua
Прес-служба: press@blagovist.ua
Редактор сайту: webeditor@blagovist.ua
Інформаційно-довідкова служба та перевірка повноважень консультантів: