Ім'я головного архітектора Києва стане відоме в березні

Комісія з відбору кандидата на посаду директора Департаменту містобудування та архітектури КМДА завершить роботу 11 березня і буде оголошено ім'я переможця.

Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

До складу конкурсної комісії входить 19 осіб, секретарем комісії призначили Оксану Величко, представницю реанімаційного пакету реформ і члена Антикорупційної ради при Київському міському голові.

16 лютого відбудеться тестування всіх кандидатів. Кандидати будуть здавати іспит з 100 питань: 15 – на знання Конституції України, 15 – на знання Закону «Про державну службу», 15 – на знання антикорупційного законодавства та 55 – професійних питань. До наступних етапів відбору будуть допущені тільки ті, хто відповість правильно на 51 питання і більше.

Наступним етапом буде презентація робіт конкурсантів, їх бачення розвитку Києва. Після цього відбудуться співбесіди конкурсантів, за результатами яких виберуть п'ять чоловік. З 29 лютого до 4 березня відбудуться публічні презентації кандидатів в КМДА за участю громадськості. А 11 березня – фінальне засідання комісії, де оголосять переможця конкурсу, якого повинен призначити на посаду мер Києва Віталій Кличко.

ІАП «Столична нерухомість»

Зворотній зв`язок

Відгуки та пропозиції: feedback@blagovist.ua
Комерційні пропозиції: reklama@blagovist.ua
Прес-служба: press@blagovist.ua
Редактор сайту: webeditor@blagovist.ua
Інформаційно-довідкова служба та перевірка повноважень консультантів: