Віталій Кличко не підтримує ініціативу уряду про підвищення тарифів

Столична влада категорично проти і не погодить підвищення комунальних тарифів для киян, яке ініціює Кабінет міністрів. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко.

«Уряд сьогодні говорить про те, що існують об’єктивні економічні фактори зростання тарифів для населення. Ми категорично проти підвищення тарифів для киян. Я переконаний, зростання ціни на життєво необхідні послуги не може розглядатися лише в ключі економічної обґрунтованості. Ми насамперед повинні зважати на рівень соціального забезпечення громадян та їх платоспроможність», – зазначив Віталій Кличко.

Мер підкреслив, що, зважаючи на рівень пенсій та зарплат сьогодні, підвищення тарифів Кабміном неприпустиме. «Чергове підвищення тарифів призведе лише до того, що люди просто не зможуть платити рахунки. Тому я, як мер Києва, виступаю категорично проти подальшого підвищення тарифів, яке ініціює Кабінет міністрів», –  наголосив Віталій Кличко.

Мер доручив своєму заступнику Петру Пантелеєву створити робочу групу, щоб знайти шляхи вирішення проблеми, не перекладаючи фінансовий тягар на мешканців Києва.

ІАП «Столична нерухомість»

Зворотній зв`язок

Відгуки та пропозиції: feedback@blagovist.ua
Комерційні пропозиції: reklama@blagovist.ua
Прес-служба: press@blagovist.ua
Редактор сайту: webeditor@blagovist.ua
Інформаційно-довідкова служба та перевірка повноважень консультантів: