Активність ринку житлової нерухомості Києва росте

За даними Галини Мельникової, Генерального директора АН «Благовіст» з ринку нерухомості Києва поступово відходять найдоступніші квартири за ціною 20-25 тис. дол.

За її динним, найбюджетнішим об'єктом, проданим у березні, стала 1-кімнатна квартира, площею 36 кв. м на вул. Соломії Крушельницької у Дарницькому районі, в новобудові без ремонту. Вартість об'єкта – 20 тис. дол.

Також одним з доступних варіантів стала 1-кімнатна «гостинка» на вул. Волкова в Деснянському районі (Лісовий масив). Квартира, площею 21,7 кв.м. була продана за 21 тис. дол.

У той же час найбільш дорогим об'єктом, реалізованим в березні в рамках сегмента до 250 тис. дол., стала 3-кімнатна квартира площею 124 кв. м на пр. Героїв Сталінграда в Оболонському районі з якісним ремонтом. Даний об'єкт був проданий за 226 тис. дол.

«Активність ринку, яка спостерігається з початку року, зберігається, кількість угод в першому кварталі цього року перевищує показники аналогічного періоду минулого року. Також спостерігається істотне пожвавлення інтересу до покупки заміських будинків, тому ми прогнозуємо, що в наступному місяці кількість угод з будинками збільшиться», – ділиться спостереженнями і прогнозами Галина Мельникова.

ІАП «Столична нерухомість»

Зворотній зв`язок

Відгуки та пропозиції: feedback@blagovist.ua
Комерційні пропозиції: reklama@blagovist.ua
Прес-служба: press@blagovist.ua
Редактор сайту: webeditor@blagovist.ua
Інформаційно-довідкова служба та перевірка повноважень консультантів: