Інтерес до оренди недешевих будинків відновився

Інтерес до оренди заміських будинків зростає. Про це повідомила Генеральний директор АН Park Lane, Вікторія Барабаш.

«Наприкінці березня ми спостерігали суттєве зростання інтересу до оренди будинків на літо. Тому в наступному місяці ми прогнозуємо збільшення кількості угод з даним видом нерухомості», – ділиться спостереженнями Вікторія Барабаш.

За її інформацією, в березні 2016 року обсяг коштів, витрачених на оренду елітної нерухомості Києва (від 2 тис. 500 дол. США на місяць) склав 25 тис. 419 дол. США. Це на 56% нижче показників лютого. Частка угод в елітному сегменті зайняла 2% від усіх угод з оренди, укладених протягом місяця. Витрати на оренду в елітному сегменті склали 11% від всієї суми витрат на оренду нерухомості в столиці за результатами березня.

Квартири зайняли 50% від усього обсягу ринку оренди елітної нерухомості. У орендарів даної категорії в березні попит мали квартири в центральній частині Печерського району (бул. Лесі Українки, вул. Кропивницького, вул. Московська). Затребувані площі – 150-200 кв. м, вартістю 16-20 дол. за кв.м/місяць.

Нежитловий фонд склав 40% ринку елітної нерухомості в березні. У цій категорії орендарів цікавили офісні приміщення в Печерському (бул. Лесі Українки, Кловський узвіз) і Подільському районах (вул. Сагайдачного, Ярославська). Об'єкти, площею 90-160 кв.м, орендували від 16-19 дол. кв.м/місяць.Будинки зайняли 10% від усього обсягу угод. Орендарів цікавив Обухівський район, будинки площею 300-350 кв. м, з ділянками 10-20 соток. Ціна затребуваних об'єктів склала 13-16 дол. кв. м/міс.

ІАП «Столична нерухомість»

Зворотній зв`язок

Відгуки та пропозиції: feedback@blagovist.ua
Комерційні пропозиції: reklama@blagovist.ua
Прес-служба: press@blagovist.ua
Редактор сайту: webeditor@blagovist.ua
Інформаційно-довідкова служба та перевірка повноважень консультантів: