Капіталовкладення в елітну нерухомість Києва виросли

За інформацією аналітичного центру агентства нерухомості Park Lane, в березні 2016 року обсяг капіталовкладень в елітну нерухомість Києва (вартістю від 250 тис. дол.) склав 4 млн. 816 тис. дол. Це на 18% вище результатів лютого. За підсумками місяця частка елітного сегмента в загальній кількості угод склала 4%.

Частка капіталовкладень склала 18% від загальної суми, вкладеної в ринок нерухомості протягом місяця.

У структурі ринку елітної нерухомості в березні квартири зайняли основну частку – 90%. Найбільшим попитом користувалися квартири в історичному центрі Києва, в Шевченківському та Печерському районах: вул. Вєтрова, Прорізна, Грушевського, Рейтарська, Десятинна, пров. Георгіївський.

Купувалися квартири в дореволюційних будинках, що відрізняється від попереднього періоду, коли основний попит припав на будинку нової споруди. Затребувана площа – 150-300 кв. м, вартістю 2 тис. 300-3 тис. 200 дол. за кв. м. При цьому апартаменти, площею понад 200 кв. м. купувалися в основному без ремонту, що дозволяє новому власнику проявити свої смаки в дизайні.

Нежитловий фонд зайняв 10% ринку елітної нерухомості в березні. Попитом користувалися офісні приміщення в центрі Києва, площею 200 кв. м, вартістю від 2 тис 2 тис. 700 дол. кв. м/міс. і розташовані поблизу зручних транспортних розв'язок.

«Інтерес до покупки елітних об'єктів зберігається, при цьому зростає попит на апартаменти великої площи – до 300 кв. м, часто без ремонту. В наступному місяці ми також прогнозуємо сезонне пожвавлення інтересу до придбання будинків», – каже Вікторія Барабаш, Генеральний директор АН Park Lane.

ІАП «Столична нерухомість»

Зворотній зв`язок

Відгуки та пропозиції: feedback@blagovist.ua
Комерційні пропозиції: reklama@blagovist.ua
Прес-служба: press@blagovist.ua
Редактор сайту: webeditor@blagovist.ua
Інформаційно-довідкова служба та перевірка повноважень консультантів: