Бюджет на ремонт інфраструктури Києва розширили

На ремонт будинків, доріг, освітніх і медичних закладів та інших об’єктів столичної інфраструктури з міського бюджету додатково витратять 547 млн. 800 тис. грн.

Про це повідомив заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Зокрема, в галузі «Освіта» на капітальний ремонт буде спрямовано майже 260 млн. грн. – за ці кошти планується замінити вікна, відновити покрівлі, фасади, харчоблоки, ігрові майданчики та інші приміщення освітніх закладів. Ще 145 млн. 500 тис. грн. заплановано витратити на капремонт приміщень, фасадів, вхідних груп та заміну вікон у лікарнях і поліклініках. У галузі житлово-комунального господарства сума асигнувань збільшиться до майже 345 млн. 500 тис. грн. За рахунок цих коштів відремонтують покрівлі, фасади, сходові клітини, електрощитові та інженерні мережі обʼєктів житлового фонду, облаштують міжквартальні проїзди і прибудинкові території, встановлять дитячі й спортивні майданчики», – розповів Микола Поворозник.

Він також повідомив, що суму на капітальний ремонт дорожньо-шляхової мережі збільшено на 95 млн. грн., а кошти, заплановані на  благоустрій міжквартальних проїздів і прибудинкових територій  збільшено на 70 млн. грн.

ІАП «Столична нерухомість»

Зворотній зв`язок

Відгуки та пропозиції: feedback@blagovist.ua
Комерційні пропозиції: reklama@blagovist.ua
Прес-служба: press@blagovist.ua
Редактор сайту: webeditor@blagovist.ua
Інформаційно-довідкова служба та перевірка повноважень консультантів: