Житло у містах-супутниках Києва дорожчає

Середня вартість квадратного метра однокімнатної квартири в готовому будинку площею 45 кв. м в новобудовах передмістя Києва в березні 2016 року склала 14 тис. 147 грн.

Про це повідомили в компанії «Альянс Новобуд».

«Якщо порівнювати ці дані з показниками лютого, то за місяць середня ціна житла в столичних містах-сателітах виросла на 1,8%», – зазначає Володимир Даниленко, комерційний директор компанії.

Незначне зростання середніх цін в порівнянні з лютим експерт пояснює не тільки підвищенням цін будівельними компаніями, але і завершенням дії цілого ряду зимових акцій.

За словами Даниленка, нові квартири в звітний період пропонували понад 160 житлових комплексів, що позиціонуються в «економ» (86%) і «бізнес-класі» (14%).

Найвищі цінові пропозиції традиційно зафіксовано в найбільш привабливих для покупців, з точки зору логістики, локаціях: Вишневому (13 тис. 281 грн. /кв. м однокімнатної квартири), Борисполі (12 тис. 980 грн./кв. м) і Броварах (12 тис. 798 грн./кв. м). А найнижчі ціни характерні для Обухова (9 тис. 968 грн./кв. м) і Гостомеля (9 тис. 667 грн./кв. м).

ІАП «Столична нерухомість»

Зворотній зв`язок

Відгуки та пропозиції: feedback@blagovist.ua
Комерційні пропозиції: reklama@blagovist.ua
Прес-служба: press@blagovist.ua
Редактор сайту: webeditor@blagovist.ua
Інформаційно-довідкова служба та перевірка повноважень консультантів: