Депутати вирішили перевірити будівництво, яке ніяк не розпочнеться

Земельна комісія створила робочу групу, яка перевірить законність будівництва на вул. Половецькій, 4.

Про це повідомили в прес-службі Київради.

Планувалося побудувати 27-поверховий адміністративно-житловий будинок. Крім цього передбачалося звести приміщення громадського, розважального і торговельного призначення з наземними та підземними паркінгами.

Однак жителі мікрорайону Татарки поскаржилися, що на місці вже багато років запущена зелена зона, її частково обнесли будівельним парканом, але будівництво запланованого об'єкта так і не почалося.

«Більш того, при вивченні питання з'ясувалося, що процес придбання прав на цю ділянку відбувся непрозоро, з грубими порушеннями законодавства. Тому про будівництво багатоповерхівки не може йти мова», – розповів депутат Київради Дмитро Банас.

Також наголошується, що рішення Київради, яким забудовнику передали землю на Половецької, давно втратило силу. Протягом двох років від зацікавленої особи не прийшло клопотання про укладення договору оренди землі. А значить, згідно з чинним законодавством, рішення повинно автоматично анулюватися. Крім того, пропонується на місці незаконної забудови створити сквер.

ІАП «Столична нерухомість»

Зворотній зв`язок

Відгуки та пропозиції: feedback@blagovist.ua
Комерційні пропозиції: reklama@blagovist.ua
Прес-служба: press@blagovist.ua
Редактор сайту: webeditor@blagovist.ua
Інформаційно-довідкова служба та перевірка повноважень консультантів: