Всі заплановані ремонти доріг хочуть завершити до зими

КП «Київавтодор» працює без вихідних, щоб встигнути в цьому році виконати плани з капітального та поточного ремонту дорожнього покриття та середнього ремонту вулично-дорожньої мережі.

Про це стало відомо з повідомлення прес-служби КМДА.

Згідно з повідомленням, за вихідні роботи з відновлення асфальтобетонного покриття тривали в усіх районах столиці. Зокрема, в Голосіївському районі дорожники виконували середній ремонт на вул. Блакитного, вул. Генерала Родимцева та капітальний ремонт вул. Академіка Глушкова, вул. Павла Грабовського і Одеського шляхопроводу.

Повідомляється, що ремонт тротуарів проводився на Печерському узвозі в Печерському районі, на вул. Братів Зерових в Солом'янському районі та на вул. Лариси Руденко в Дарницькому районі. У Шевченківському районі тривали роботи з поточного ремонту вул. Глибочицької та підготовчі роботи в рамках капітального ремонту вул. Магістральній.

Також у ці вихідні завершені заплановані на 2016 рік роботи по середньому ремонту мосту ім. Патона. У неділю було відновлено дорожнє покриття з лівого на правий берег на площі близько 14 тис. кв. м. Загальна площа ремонту на мосту склала 33 тис. кв. м.

Крім того, за даними прес-служби, у всіх районах столиці тривали роботи з ремонту міжквартальних проїздів та прибудинкових територій.

Зворотній зв`язок

Відгуки та пропозиції: feedback@blagovist.ua
Комерційні пропозиції: reklama@blagovist.ua
Прес-служба: press@blagovist.ua
Редактор сайту: webeditor@blagovist.ua
Інформаційно-довідкова служба та перевірка повноважень консультантів: