Квартира у новобудові: популярне рішення сучасних киян

Статистика ринку нерухомості демонструє, що при покупці житла українці з кожним роком все частіше віддають перевагу квартирам у новобудовах. Причини зрозумілі – житло без «історії» попередніх власників, зручні планування, нові комунальні мережі, чисті під'їзди. Все це схиляє потенційних покупців до пошуку житла у нових будинках і ставить перед ними запитання: як купити квартиру у новобудові?

Оптимальний варіант – купити квартиру у новобудові через агентство нерухомості

Сьогодні в Києві і найближчих передмістях обсяг будівництва і продажу житла в нових будинках вражає. Людині, слабо знайомій з переліком варіантів, ціновою політикою, особливостями районів та інфраструктури, краще вирішувати питання покупки квартири у новобудові через агентство нерухомості. У великих ріелторських компаніях часто є фахівці з ринку новобудов. Вони підкажуть, як правильно купити квартиру в новобудові, ознайомлять вас з переліком об'єктів потрібної цінової категорії, розкажуть про безпечні схеми придбання, допоможуть з оформленням документації.

Як грамотно і безпечно купити квартиру у новобудові

Для більшості покупців квартир у новобудовах, крім основних характеристик житла, важливими є продумана концепція житлового комплексу, наявність внутрішньої території і інфраструктури, комфортний і безпечний житловий простір. Зважаючи на це, попит є на масштабні комплекси як в межах столиці, так і в передмісті. Вони привертають конкурентною ціною і концепцією міні-соціуму, обгородженого від прямого доступу сторонніх осіб. Однак не завжди у таких об'єктів «чиста» документація і прозорий механізм придбання. Супровід досвідченого ріелтора допоможе уникнути неприємних сюрпризів у майбутньому.

Любителі динамічного темпу життя столиці України також можуть вибрати для себе варіант серед широкого переліку новобудов. Для молодих, активних, амбітних, а також людей, що живуть і працюють в режимі нон-стоп краще купити квартиру в новобудові в центрі і прилеглих до центру районах. Зазвичай це стильні багатоповерхові будівлі з мінімальною прибудинковою територією, орієнтовані на те, що прилегла міська інфраструктура здатна задовольнити всі поточні потреби мешканців.

В обох варіантів новобудов Києва є своя цільова аудиторія. Люди вибирають відповідний варіант в залежності від стилю життя, складу сім'ї та фінансових можливостей. Головне в питанні покупки квартири у новобудові – надійність і безпека ваших вкладень.

Зворотній зв`язок

Відгуки та пропозиції: feedback@blagovist.ua
Комерційні пропозиції: reklama@blagovist.ua
Прес-служба: press@blagovist.ua
Редактор сайту: webeditor@blagovist.ua
Інформаційно-довідкова служба та перевірка повноважень консультантів: